```
Praktische info

Money-tor je zonnepanelen

Stel zelf opnieuw je wifi in op je omvormer
Huawei - Fusionsolar

Beginnen doe je bij het begin!

Open de Fusionsolar app op je smartphone. Daar word je gegroet met een login scherm waaruit we gaan vertrekken.

Ben je nog ingelogd op je account? Dan dien je jezelf eerst uit te loggen. Dat doe je door rechts onderaan op "Me" te klikken, vervolgens naar de settings door te gaan en als laatste: "Log out".

Begin daarna door eerst op de drie (of vier) puntjes rechts bovenaan te klikken.

Een QR code, net een menukaart

Eens je in de WLAN configuratie bent, kan je de grote scan knop niet missen. Mogelijks vraagt de app eerst toegang tot je camera, dat mag je toestaan.

Op de rechter- of voorzijde van de omvormer hangt een sticker met allerhande gegevens op zoals het serienummer, type, etc.. Daar vind je ook de QR code terug die de app nodig heeft om rechtstreeks met de omvormer te kunnen verbinden. Hangt deze op een donkere plek? Activeer dan je flashlight gewoon via hetzelfde scherm.

We zijn er bijna

Eens je verbonden bent met de omvormer zal je moeten inloggen. Dat kan simpelweg als gebruiker met het paswoord "0000000a".

Selecteer vervolgens je eigen netwerk via WLAN en geef het juiste paswoord in.

Eens de verbinding geslaagd is, krijg je daar een melding van. Als je dan via het pijltje teruggaat, zou je een dubbele groene bevestiging moeten zien.


Solaredge - Mysolaredge

Een app zoeken, dat kan iedereen

Open de Mysolaredge app op je smartphone. Daar word je gegroet met je, of meerdere, installatie(s). Indien er meerdere installaties zijn, navigeer eerst naar de installaties waarover het gaat.

In de linkerbovenhoek vind je het menu terug, aangeduid met drie streepjes. Navigeer naar het menu.

In het menu zijn er verschillende opties. Gezien we hier de wifi opnieuw willen instellen, navigeren we naar "Omvormer communicatie".

Een QR code, net een menukaart

Eens je in de Omvormer communicatie bent, zal de app willen dat je de QR code van de omvormer scant. Mogelijks vraagt de app eerst toegang tot je camera, dat mag je toestaan.

Op de rechterzijde van de omvormer hangt een sticker met allerhande gegevens op zoals het serienummer, type, etc..

Daar vind je ook de QR code terug die de app nodig heeft om rechtstreeks met de omvormer te kunnen verbinden. Hangt deze op een donkere plek? Activeer dan je flashlight gewoon via hetzelfde scherm.

Nu de juiste stralen nog vinden

Na het doorlopen van de vorige stappen, ben je rechtstreeks verbonden met de omvormer.

Hier kan je zelf je eigen netwerk vinden waarmee je de omvormer wil verbinden. Geef het juiste paswoord in en laat de omvormer verbinding maken met je netwerk. Dit kan even in beslag nemen.

Eens de verbinding tussen omvormer en je router succesvol is, zal het scherm aangeven dat de verbinding gelukt is. Je mag nu terugkeren, naar het startscherm.
Made on
Tilda